sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

kontakteja

Tänään otettin suurennuslasin alle poikien kontaktit.
Ensi kokeilin vain namialustaa päässä, mutta sitten otin Harun kanssa naksuttimen. Jo kolmannen kerran jälkeen se rupesi selvästi hoksaamaan mitä tehdä ja sen jälkeen vain vahvistettiin oikeaa asentoa. Opetuksessa siis 2on 2off kontaktit. Toi on kyllä niin fiksu hoksaamaan naksuttimen kanssa ja kokeilee kunnes läytää mitä haluan. Tästä lähdin yritän joka ikisissä treeneissä joka ikisen kontaktin ottaa ja pysäyttää, jotta niistä saataisiin varmat. Tulisi nyt jonnekin pikset niin pääsisi kisanomaiseen tilanteeseen palkkaamaan kontaktista.

Andon kanssa ei tuo naksutin ole niin tuttu, joten otin sen kanssa erilaisen systeemin. ohjasin sen kontaktille oikeaan paikkaan ja palkkasin siitä. Rauhallisesti monta kertaa ja se alkoi pikku hiljaa odottamaan sinne päähän pysähtymistä, mutta heti kun otin vauhtia enemmän se roiskasee yli. Jos käskytän sitä ajoissa niin se pysähtyy ihan liian ylös ja hiipii alas, eli ei ole tuo pysähtymispaikka tiedossa. Seuraavalla kerralla otan alustat mukaan ja tehdään paljon namialustaa, jos se auttaisi.

Ensi lauantaina pääsen hakemaan Tomun kotiin ja sitten alkaa pikku mustan kunnon kohotus ja tavoitteena kisat kesällä. Sillä mielestäni jäi kepit, rengas ja keinu vaiheeseen. Pikkuisen ohjauksia ja irtoamista niin se ois siinä. Pitää katsoa mitä kaikkea sillä on mmuistissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti