torstai 22. syyskuuta 2011

Pitkästä aikaa...

Joo on pitänyt jo jonkin aikaa päivitellä kuulumisia, mutta aina on jäänyt. "mä sitten ensi viikon reissun jälkeen" Erkkarin jälkeenhän on jo tapahtunut vaikka ja mitä ja uuttakin pukkaa jo viikon päästä :D

ANDO
Andon kanssa ollaan liidelty ja rally-tokoiltu. Ando sai kolme hyväksyttyä tulosta, koulutustunnuksen RTK1 ja siirtyi avoimeenluokkaan, josta myös yksi hyväksytty saavutettu.
Viime viikonloppuna käytiin kokeilemassa, mutta Andolla oli liian hauskaa ja homma meni hiukka sähellykseksi. Jos saisi jotain tuollaisen sählän ja viime kertaisen lahnan välilät niin oisi oikein bueno :D Tavoitteena tälle vuodelle vielä kaksi hyväksyttyä, jotta saataisiin RTK2 koulari ja sitten jäädään talvitauolle. ilmoitettu on 2.10. Nummu-pusulaan ja 6.11 Tampereelle.
Hyvin sujuneiden epiksien jälkeen Andon kanssa myös korkattiin viralliset agility kisat tuloksella 22.26. Rata virheitä 20 ja yli aikaa 2,26sek. Jouduin ottamaan kepit pari kertaa alusta ja se kuumensi niin paljon että lopussa tuli myös rima ja muurin palikat alas. Muuten koira kuunteli ja meni juuri niin kuin yritinkin sen laittaa, omista mokeuksistani huolimatta. :D Treenaillaan ja koetetaan kohta uudelleen.
Näyttelyissä emme ole kovasti käyneet. Ando piipahti Viron reissulla kolmessa näyttelysssä joista tulokset EH2, EH 3 ja H. Joensuusta ERI ja seuraava onkin Lohjan erkkari. Ensi vuodelle voidaan käväistä ulkomailla, mutta kotimaisia kehiä ei taideta kiertää kuin erkkarien verran.




Tomu
Tomu korkkasi myös rally-tokouransa upeasti pistein 94/100. Lähdin kisoihin "miksi ihmeessä ilmoitin, kun ei se kuitenkaan osaa mitään" asenteella ja yllätyin kuinka hienosti likka keskittyi ja teki. Kahdesta seuraavastakin kisasta hyväksytty tulos ja koulutustunnus RTK1. Nyt jäämme pienelle rally tauolle ja työstämme ongelma kohdat kuntoon. Perusasennoissa on paljon hiomista ja tekemistä ja siinä, että kiinnostus tekemistä kohtaa jaksaisi pysyä yhtä hyvänä koko suorituksen ajan. Ensi kesänä sitten jatketaan uraa ja tavoitellaan kohti ylintä luokkaa.
Agiliidelty ollaan alkeis- ja alkeisjatkokurssin verran. Niiden lisäksi Tomu kävi kokeilemassa parit epikset, Agirotujoukueessa, sekä Piskien seuramestaruuksissa. Piskien mestaruuksissa sij. 4 kymppituloksella ja Sastamalasta 3.sij. RV35. Virallisia aletaan katselmaan aikasintaan ensi syksylle kun ollaan ensi talvi ja kevät vielä treenattu.
Näyttelyitä on jonkin verran kierretty. Virossa kaksi reissua Joista tuloksina JUN ERI2 PN2 ja EH2, sekä 3xEH. Kotimaan kehistä saatiin kesällä kasaan kolme ERIä, jotka oikeuttaa shelttien näyttelyykkösruusukkeeseen. Tomulla myös Lohjan erkkari tälle vuoteen ja sitten jäädään odottelemaan juoksuja ja toivon mukaan loppu vuodesta saadaan pikku-Tomuja.



Haru
Haru on liidellyt, liidellyt ja vielä hiukan liidellyt. Jokusen kerran päässyt myös jäljestämään pelto- ja verijälkeä. Virallisia startteja tälle vuodelle kertynyt nyt 15 ja tulokset on ollut 5, 10 tai HYL, eli joko tapahtuu joku pikku moka tai kaikki menee pieleen :D On tätä vuotta vielä jäljellä, mutta nousu kakkosluokkaan tämän vuoden puolella alkaa jo tuntumaan toivottamalta. Treeneissä tuo kuuntelee ja keskittyy paljon paremmin ohjaukseen, mutta kisoissa kiihtyy ja korvat menee lukkoon. Sen huomaa myös siinä, että treeneissä sille ei kovasti tarvitse sanoa, mutta kisoissa joutuu välilillä karjaisemaan jotta ääni kantautuu loppuun asti.
Haru tekee myös viikon päästä uuden aluevaltauksen, kun ilmoitin sen ensimmäisiin Rally kisoihin. Tomu kun sai koularinsa, eikä vielä ole avovalmis niin vaihdoin sen paikan Harulle. :D Ei pitäisi olla mitään ihmeellistä sen kanssa ja hämmästyn suuresti jos ei hyväksyttyä tule. Sillä on kuitenkin niin vahva tokopohja alla. Jos kolmannellekin koiralle vielä tuo alokasluokan koulari tälle vuoteen saataisiin niin oisin super tyytyväinen.



Ryhmä rämä valmiina toimintaan.


Itse en ole paljoa muuta tehnyt kun ollut ja tehnyt koirien kanssa :D ja mikäs sen parempaa ajan veitettä. Töissä on pitänyt aina välissä käväistä, mutta kyllä se aika noiden karvakorvien kanssa on sitä parasta. Pitkät metsälenkit on mun terapiaa <3 Koiramaisia juttuja ollaan myös tehty yhdessä kavereiden kanssa kimppalenkkien merkeissä. Hämeen shelttien mukana olin myös paimentamassa (tai siis järkkäämässä tapahtumaa) sekä leirillä. Suoritin juuri kehätoimitsijakurssin ja nyt vain harjoittelu paikkoja etsimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti