perjantai 2. kesäkuuta 2017

Harjavalta ryhmis

Ando pyörähti Harjavallan ryhmänäyttelyssä korkkaamassa veteraani kehät. Andosta oli hauska olla yksin reissussa, mutta se selvästi odotti jotain paljon mielekkäämpää kuin kehässä pönöttämisen.
Seisominen sujui, mutta liikkeet oli ihan kamalat. Tönköt ja pikkasen se kinkkasi toista etusta. Tuomari ei onneksi ollut kovin liikunnasta pitävää sorttia niin kierros ympäri riitti. Yllätykseksi taisi muuten tykätä ja Ando koppasi ERIn, toisen sijan ja vielä SA kera. :D Loppu kesälle katsellaan vielä uusi pyörähdyksia, mutta nyt yritetään saada selville mikä jumittaa, kun ei hieronnalla aukea.


Sera oli myös mukana. Kyllä se on upea tyttö,vaikka itse sanonkin ja tykkäsi tuomarikin NUO ERI2 SA verran. Arvostelut molemmilla saksaa, joten arveluihin jää mitä sanottiin. 


Rölli on tehnyt sivlletuloharjoituksia paljon ja se hakee jo paikkaa kivasti. Lenkilläkin luokse kutsuttaessa hakee sivulle. Seuraavaksi projektiksi laitetaan maahan meno ja eteen tulo.


Makkararuutuja ollaan muutamia tehty ja idea tuntuu olevan hallussa. Jos nenä poistuu ruudusta palaa nopeasti takaisin ruutuun. Ensi kerralla kokeillaan jo muuttaa ruutua kolmioksi ja siirtymään enemmän jäljen malliin. Kyselin myös paikallisia PK ryhmiä ja mennään ensi viikolla treeneihin tutustumaan jos vaikka siellä aloitettaiiin tottistreenit elokuussa, kun rokotukset on kunnossa. Kyllä siitä vielä harrastuskoira tehdään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti