maanantai 15. marraskuuta 2010

Agiliitoo

Pitkästä aikaa liitelyä. Koko kolmikko mukana, mutta vain pojat kävivät hyppimässä. En osaa sanoa kummasta olisin ylpeämpi. <3 Kaikki on taas mennyt vähän pelottavan hyvin lähi aikoina :D
Aloitetaan Andosta. Lämmittelynä muutaman hypyn sarjoja, eteen lähetystä ja kontaktia. Otettiin rata muutamassa pästkässä ja loppuun muutaman kerran kokonaan. Ando oli loistava. Tällä kertaa osasin myös ohjata sitä hiukan paremmin.
Kummatkin pojat pysyy hyvin lähdössä. Asia jota on taottu niille päähän alusta asti. Jätin Andon ja uskalsin itse mennä melekin kolmoselle asti. hidastus enne puomia ja kunnon kaarrolla, jotta otti kontaktin ja pysäytys toiseen päähän. korvat oli päässä ja kiipesi suoraan A:lle jonka alastulolle taas hieno kontaktin otto. Lähetys hypyn kautta putkeen ja ohajus seuraavan. Keinulla jarrutti hyvin ja jäi taas kontaktille odottamaan. Loppuun vielä hyppy ja rengas. En viitsinyt pilata hienosti puhtaasti mentyä rataa keppishellyksellä :D Niitä treenataan vielä erikseen ja matalammalla vireellä. Tuntuu ettei Ando välillä aina tiedä muita nopeuksia kuin nolla ja sata. <3

Andon hienon suorituksen jälkeen oli Hassun vuoro näyttää. Sen uskalsin jättää kauemmas, jotta itse ehdin ohjata puomille hyvässä kulmassa. Kontaktit hienot (ja vain kuukauden teho treenauksella) ja toisellakin pojalla korvat päässä. Keinusta meinasi tulla lentokeinu, kun jarrutus jäi hiukan viime tippaan. Hyppy, rengas (sekin toimii vihdoin), kepit ja hyppy. Olin niin yllättynyt miten hienosti se haki kepit, joten halusin kokeilla niitä vielä loppuun. Eri kulmista ja useamman esteen päästä. Otin rataa toisin päin 4,3, ja kepit, sekä 3, 2 takaa ja kepit.

Hienoja miehiä molemmat. Ehkä Andokin nähdään virallisissa loppu kesästä. Sillä toimii jo kaikki muut esteet paitsi kepit. Haru starttailee tammikuussa ekoja virallisiaan ja ensi vuoden tavoitteena olisi osallistua sen kanssa rotumestaruukiiin :DToko on myös toiminut pelottavan hyvin viime treeneissä. Ando oppi liikkeistä jäävät ja sen maahanmeno varsinkin on tosi kivan näköinen. Ei tarvitse käsiapua enää ollenkaan. Pelkästä käskystä tipahtaa <3 Seisomisella pieni käsiapu, mutta jos yhtä nopeasti mennään kun maahanmenon kanssa niin ehkäpä tuokin liike saadaan kohta kuntoon. Sitten jäljellä olisi vain hypyn opettaminen. Sitä on tosi hankala opettaa kun ei ole hyppyä :D Suuria tokosuunnitelmia on molempien poikien pään menoksi.
Ensi vuodelle olen miettinyt Andolle MHk-kuvausta ja Harulle luonnetestiä, sekä BH:ta. Saa nähdä miten paljon sitä saa aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti