torstai 11. maaliskuuta 2010

Treenin tynkää

Tänään otettiin pitkästä aikaa poikien kanssa pienet toko treenit ulkosalla. Sisälläkin ollaan aina silloin tällöin jotain pientä harrastettu.
Ando aloitti lyhyellä paikkamakuulla ja pysyi paikoillaan oikein skarppina koko minuutin ja välimatkaa oli about 10m. Muutama luoksetulo jo kokonaisena liikkeenä ilman mitään ongelmia. Pienen pieni käsiapu tulee edelleen annettua, jotta se varmasti tulee suoraan, mutta eiköhän siitäkin pääse vielä eroon. Korjaa kyllä todella nopeasti asentoa jos namia ei tipu, mutta parempihan se olisi jos kerrasta tulisi oikein.
Seuraamisessa otin pari tosi lyhyttä pätkää imutuksella, jotta saataisin tuota paikkaa vahvistettua. Kyllä sillä ne hoksottimet toimii, kunhan muistaa ne käynnistää :D Keskittymis kykyäkin on selvästi tullut lisää ja kestää jo hiukan isompia häiriöitä. Nyt saatiin häiriötä traktorista joka aurasi pihaa vähän matkan päässä.

Hassu aloitti luoksetuloilla. Aluksi muutama seisomaan pysäytys ja palautuksena monta läpi juoksua, jotta ei alkaisi taas ennakoimaan. Sisällä pysähtyy jo todella napakasti, mutta ulkona kun välimatka kasvoi valui muutaman askeleen.
Seuraaminen oli taas ihan ok. Innostin ja nostin virettä ja tehtiin muutama lyhyt pätkä. Kulmia pitäisi vahvistaa entisestään, kuten myös täyskäännöstä. Niissä tahtoo aina vähän jäädä jälkeen.
Kaukot menee sisällä jo hyvin. Istumaan nousu saisi olla nopeampi, mutta se on nyt noussut joka kerta ekalla käskyllä :D Ulos en ole liikettä vielä tahtonut viedä kun siellä on märkää ja inhottavaa Harun mielestä. Ulkona maahanmeno tällä kelillä kestää ja naamasta huomaa miten kauheasti sitä ällöttää. Odotellaan kuivempaa keliä.
Kisakärpänen vähän jo taas kutittelee, mutta kun ei sopivia kisoja lähellä tahdo löytyä. Jos nyt vielä treenaillaan ja katsellaan sitten niitä kisoja myöhemmin.

Loppuun poikien posekuvat.
Toivotaan ensiviikolle aurinkoa niin saataisiin treeni kuviakin ehkäpä otettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti