tiistai 25. toukokuuta 2010

Agiltya ja hiukan tokoilua

Eilen oli taas Andon liitely vuoro. Otettiin vetoja ja työntöj. Kolmen hypyn sarja putkeen ja toinen hyppysarja. Tavoitteena oli itse pysyä mahdollisimman samoilla jalan sijoilla. Andon kanssa pitää työstää irtoamista. Sen saa hyvin vedettyä esteille, mutta se ei tahdo irrota kovin pitkälle.
Uutena Esteenä tänään opeteltiin rengasta. Andon oli aluksi vaikea ymmärtää mistä kohtaa estettä se pitäisi läpäistä, mutta pikkuhiljaa oikea kolo löytyi ja alkoi sujua. Alkuu oli ok sää, mutta loppua kohden veden tuli vain yltyi. Tunnin päätyttä olimme molemmat kuin uitettuja koiria. :D Se ei onneksi hidastanut menoa eikä agiradalla tarvinnut lätäköitäkään kierrellä.

Harun liitelypäivä oli mukavan pilvinen ja viileä, mutta ei kuitenkaan kylmä. Radat olivat aika yksinkertaisia ja Haru suoritui niinstä ihan ok. Kontakteissa jouduin taas korjaamaan sitä kun meinasi hyppiä ne yli. Ekan kerran keinulla myös juoksi suoraan läpi, mutta jo seuraavalla kerralla malttoi pysähtyä odottamaan laskeutumista.
Kotipihan keppitreenit näkyi hienona hakemisena, mutta siltikään en vielä voi mennä koiran vasemmalle vasemmalle tai se sekoaa menossaan. Muuten Harun meno on aika hiljaista radalla, mutta kepeillä se murahtaa joka välissä. :D

Agitreenien jälkeen pakkasimmme kamat ja suunnistimme suoraan tokoilemaan.
Alkuun paikkamakuu häiriönä samalla kentällä oleva kahden hengeln lentopallo peli. Hienosti pysyi paikoillaan koko ajan valppaan oloisesti.
Seuraaminen meni ok. Otin naksun kanssa kontaktia ja paikkaa, lyhyillä suorilla ja monilla käännöksillä. Liikkeestä jäävissä maahanmeno oli hidas. Ensin pysähtyi ja sitten vasta tipahti maahan. Seisominen taas hieno, terävä ja nopea.
Noudossa ei ollut mitään ongelmaa. Tämä liike alkaa jo itsestänikin tuntumaan hienolta. Vuosi sitten en olisi uskonut, ettää saadaan noutoa kasaan. Tästä liikkeestä tullut yksi Harun lemppareisa ja se säntää vauhdilla kapulalle ja noppaa sen lennosta kiinni. Palauttaa hienosti eikä mälvää. Nyt sitten aletaan taistella metallinoudon kanssa. Tavoitteena saada liike, josta irtoaisi pisteitä. Epäilen suuresti, että metallia voi saada niin ihanaksi.
Tokoilun päätteeksi käytiin vielä yhdessä pieni kävelylenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti