tiistai 15. kesäkuuta 2010

M&M Cup 15.6.

Pakattiin koirien kanssa auto ja ajeltiin Sastamalaan Musti & Mirri Cupiin.
Andon suoritus ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan, mutta viimehetkellä senkin laitoin autoon kyytiin. Vielä kentän laidallakin katselin, että on aika kieputusta, mutta yrittänyttä ei laiteta, joten ilmoitin medi mölleihin. Olisin varmasti jäänyt jossittelemaan ellei olisi kokeiltu. Nyt ainakin tiedän mitä seuraavaksi treenataan.

Alun kuusi hyppyä sujui hyvin, mutta A.lle tuli jumitus. Kiipesi puoleen väliin, mutta usko loppui kesken kiipeämisen ja se valui takaisin maahan. Pari uutta yritystä, mutta ei enää lähtenyt kunnolla yrittämäänkään. Jätimme radan kesken ja treeneissä nyt koetamme saada mahdollisimman monta onnistunutta suoritusta. Kolme treeni kertaa jäljellä ennen kesätaukoa.

Haru kisasi maxi mölleissä. Ekalta radalta hylky. Kontakti virhe A.n alastulossa ja sen jälkeen hukkasin koiran hetkeksi 14 esteen jälkeen, jolloin se ehti kaartaa väärään suuntaan moikkaamaan ajanottajaa. kutsuin pois ja se pomppasi väärän esteen.

Toisellä kerralla pudotti kakkosen riman ja kontakti virhe taas samassa kohdassa. Jostain, luultavasti kontaktilta, tuli vielä yksi vitonen. Tuloksena radalla 15vp ja voitettiin luokka. :D Hieno Haru mies sai palkinnoksi lelun ja pussillisen erilaisia herkkuja.

tässä möllien rata


Seuraava osakilpailu on 12.7. Sinne kokeilemaan onko treenit tehonnut.
Huomenna lähdetään Andon ja Tomun kanssa tokoilemaan. Ando pääsee kunnolla treenaamaan ja prinsessa mukaan katselemaan menoa. Haru saa pitää kolmen päivän totaali levon, jotta jaksaisi lauantaina totella ykkösen arvoisesti.
Sunnuntaina pojat lähtevät joka koiran sprinttimestaruuksiin näyttämään miten lujaa pikkushepot juoksee. Pitää koettaa jos tuon homman saisi videolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti