tiistai 1. kesäkuuta 2010

Super-Haru

Päivän rata vaati korvia. Alku meni loistavasti ja Haru lähti kepeille oikein ja itse hämmästyin siitä niin, että jäin reilusti jälkeen ja koira sekoitti rytminsä :D uusi yritys ja loistavati loppuun asti. Ensimmäinen kerta kun menee noin hiensto kepit "väärältä puolelta" ohjattuna. Palkkasin sitten reilusti ja lähetys pituudelle. Puomilla kuunteli taas ja pysähtyi käskystä kontaktille. Keinulla hätäili hiukan, eikä pysähtynt vaan lensi päästä ulos, joten sekin otettiin uudestaan. Nyt hidasti jo ihan itsekseen ja odotti loppuun asti. Ilmeisesti sekoittaa tuon puomiin, kun ekalla yrittämällä ryntää vauhdilla, mutta aina toisella kertaa hidastaa. Pitää varmaan tuohon keinulle kehittää jokin ihan uusi käsky, jotta erottaa sen kunnolla puomista ja ymmärtää että siellä pitää hidastaa.



Kahden viikon päästä startataan Sastamalassa M&M Cupissa ja käydään katsomassa miten nuo reenit on vaikuttanut meidän osaamiseen. Ainakin reeneissä on tuntunut, että ollaan jo saavuttamassa se yhteinensävel.

Lisätään tähän loppuun vielä meidän metalli hekutus.
Ollaan naksuteltu paljon metallinoutoa, ja vihdoin ollaan tässä pisteessä.

yksi pieni kerros teippiä enää erottaa hampaat metallista. :D oon niin tyytyväinen. Nyt jatketaan tällä ohkaisella kerroksella ja tehdään metallikapulasta superkiva juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti