keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Miten shepot saivat nimensä

Monessa blogissa ollut nyt haasteena kertoa lemmikkien minien syntytarina, joten päätin tarttua haasteeseen.
Haru oli pitkään odotettu koira. Nimeä pyörittelin jo reilusti ennen pennun tuloa. Selasin nettiä ja sanakirjoja. Olin jo päättänyt, että japania sen olla pitää. En muista mitä nimiä loppulistalle päätyi, mutta Haru kolahti nopeasti. Se tarkoittaa kevättä ja tuo pikkuinen sininenhän syntyi keväällä. :D

Harun lähennellessä 1,5v ikää aloin miettimään seuraavaa koiraa. Shelttejähän pitää olla vähintää kaksi :D ja seuraavan piti olla trikki narttu. Nimi tuli nopeasti, Nami. Ehkä nappasin jostain animesta joita katselin hirveästi tuohon aikaan. Monen mutkan kautta minulla kuitenkin oli tulossa bi-merle maahanmuuttaja ja kaiken lisäksi uros, joten nimi piti keksiä uudelleen. Taas käyttöön netti ja sanakirja, joista sitten bongasin nimen Ando. Ando on myös Heroes sarjan hahmo.

Kolmas koira. Nyt sen oli pakko olla trikki narttu. Muuhun en tyytyisi :D Nami nimi oli jo valmiina joten ei kun pennun metsästykseen. Sopiva pentue vihdoin löytyi ja pentujen ollessa neljä viikkoisia pääsin katsomaan pentuja, mutta se ei se kyllä Namilta heti näyttänyt. kaksi viikkoa vielä mietin nimeä ja vahvaksi kakkoseksi alkoi nousta Tomu. Namille olin kuitenkin kuvitellut täyden kauluksen ja valkoisen piirron. Joten trikki neiditä tuli Tomu. Namin nimilaatta, jonka teetin jo Andon aikaan odottaa edelleen hyllyssä käyttäjäänsä :D Ehkä sitten seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti