sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Heinäkuussa tapahtunutta

Aika kasa painotteiseksi menee tämäkin kirjoitus :D Ei me paljoa muuta tahdota tehdäkään kuin hyppiä.
Torstaina 28.6. Käytiin Pirkkalan koirakerhon agimestaruuksissa. Tomu teki kauniin radan. Itse hätiköin enkä odottaunut, että se oisi lukinnut putken, joten sieltä kielto. Muuten juuri niin kuin pitkin. Tällä vitosen radalla Piskien medi agimestaruus :D
Ando kaahotti ziljoona pistettä. Haru meni ihan kivasti ja sijottui kolmanneksi kisan nopeimmalla ajalla.
Lauantaina suunnattiin Eskon nokka jälleen kohti Kuopiota ja Agirotua. Saatiin lähdetyä ihan aikataulun mukaisesti ja perille päästiin iltapäiväksi.Sain katsella hiukan menoa.
Sunnuntaina oli joukkue kisat. Tomun joukkue aloitti. Rata oli ihan kiva, mutta kosahti odotetusti renkaaseen. :D Tomppa on <3
Ando meni yllättävän hyvin. Ei mitään suuria mokia. Oisko ollut kympin rata (kielto ja rima) Haru samaten. Meni taas korvat aukia ja oli kiva ohjata. Kärkisijoille ei päästy, mutta oli mukava reissu. Sannalla iso kiitos viikonlopusta.


Haru oli superonnellinen kun se näki Helkaa pitkästä aikaa.
korvat rusetilla ja häntä huiskien piti käydä vähän tanssahtelemassa.
Ei ole kaveruksen päässeet näkemään pariin vuoteen. Viimeksi 2010 Kesällä, kun käytiin Sanna hakemassa Kajaaniin mukaan.Koru pääsi moikkaamaan Isla siskoa.
Näytivät olevan hyvin samalla aaltopituudella ja juoksemaan oisi tehnyt mieli. Harmi vaan, että ei oikein löytynyt paikkaa jonne oisi voinut päästää koirat kaahaamaan.
Kotiin palattua viikko itsensä keräilyä ja lepoa enne Viron näyttelyreissua med Jepu. Tätä olin jo koko kevään odottanut. Todella kiva reissu kokonaisuudessaan, vaikka ihan kaikki ei suunnitelmien mukaan mennytkään.
Lauantaina kauhean jännityksen vallassa saavutiin kehän laidalle. Mukana Koru, Jepulta Tom, sekä matka kavereiksi saadut Leija ja Zorro. Zorron kanssa aloitettiin junnu uroksissa. Tuomari ei tykännyt yhtään isommista vaan kiitos ja hei.
Korun kanssa marssittin kehään jännityksen vallassa. Luokassa toisena kilpailijana oli Meela. Tuomari onneksi tykkäsi Korusta kovin ja huimaa vauhtia sijoitti sen koko ajan vaan ykköseksi. Enen kuin ehdin edes kunnolla tajuta oli Koru heitelty ROP sijalle :D Päivän tuloksena siis ERI 1 JUNNU SERT ROP JUN PN! ROP. Huimaa. Ryhmäkehien alkuun oli useampi tunti aikaa, joten palattiin hotelille hiukan lepäämään.
Ryhmätuomari oli eri tuomari joten ei mitään teitoa millaisesta tykkää. Ryhmästä oli paikkalle jäänyt, jos nyt oikein muistan, 18 koiraa. Tuomari valkkasi Korun jatkoon kuuden muun koiran kanssa ja lopulta osoitti meidät toiselle sijalle. Päivä oli enemmänkin kuin onnistunut. Kotiin palatessa käytiin kaupan kautta hakemassa suklaa leivokset. :D
Sunnuntaina kisailijoiden joukkoon liittyi yksi junnu narttu lisää ja kuten odotinkin niin tällä kertaa oltiin kakkosia. JUN ERI 2 ja PN2. Zorro veti tämän päivän paljon paremmin. ERI3 PU4
Paljon onnea Jepulle Tompan SERTistä ja Peltsuille Leijan SERTistä. Nyt sitten niitä viimeisiä metsästämään.

Leija, Koru, Zorro, Tom

                                                                     Korun palkinnot


Kotiin palattua sai taas hetken hengähtää ennen seuraavaa reissua, Yokotai päivää. Mukavaa toiminnan täyteistä päivää loistavassa seurassa. Kiitos kaikille. Sari myös julkaisi Yokotai kisojen tulokset. Ando näyttelykoira kisa 2, harrastuskoira kisan 2, sekä vuoden aktiivi 2.

Sarilla oli mukana syötävän suloinen Aldo poika. Korun siskon poika.
Ihana luttana, jolla ois ollut monta ottajaa :D <3

Torstaina (19.7) päästiin pitkästä aikaa taas kisamaan agia. Tomu aloitti kisat niin kuin salaa toivoinkin. 0vp -6,04 sijoittus 3. SERT  ja siirto kakkosiin. :D Me happy happy happy!
Harulla kaksi hylky rataa. Ekalla se ryösti taas kontakteilla, joten itse olin jäljessa ja se läti  väärälle radalle. Toisella kaarros meni pitkäksi ja muuri tuli eteen liian houkuttelevasti.

Ilta ehti pitkälle ennen kuin kakkosten B rata pääsi käyntiin me Tomun kanssa ekoina starttaamassa :D Alku suijui tosi kivasti. Loppu puolella olin liian hätäisesti ryntäämässä seuraavalle esteella, joten Tomu kielsi hypyn. Keinullakin nykäsin sen liikkeelle liian nopeasti josta toinen vitonen. On siis taas aihetta katsoa peiliin ja pohtia miten saisi itseni kuriin :D 10vp ja sijoitus 7. aikaankin jäätiin vaikka sitä tuhraantui tuon yhden hypyn uusimisesssa.
Seuraavaksi hypitään rotumestaruuksissa 5.8. Vöyrillä. Tomuun on luottoa, mutta Harua pitää hiukan läksyttää. Tosin kun kyllä se treeneissä..... Pitää vetää joku oikein väsyttävä lenkki/riekku sessio ennen lähtöä jos se silloin pysyi kasassa eikä sinkoilis. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti