perjantai 25. tammikuuta 2013

Aksaaa

Alkuvuosi ollaan vaan treenailtu. Ekat kisat ollaan katseltu maliskuun alkuun ja samalla Koru pääsee käymään mitan alla. En usko, että se miniksi menee kun on ihan rajoilla ja karvaa pukkaa, mutta aina voi toivoa. Ekoja kisoja neidolle ei olla vielä päätetty. Katsellaan nyt hiukan miten homma etenee treeneissä.
Joulukuun alusta aloitettiin säännölliset treenit Tamskin hallilla. Ollaan päästy ihan kivasti eteenpäin, vaikkakin on vielä paljon tekemistä ennen kuin voidaan kisoja miettiä, jos vaikka sinne Agirotuun Korunkin saisi johonkin joukkueeseen.

Kokoelmaa parin viime viikon treeneistä.


Ando tuntuu treeneissä aina tosi kivalle. Homma vaan aina leviää kisoissa, kun kierrokset nousee liian korkealle kisa fiiliksestä. Paljon pitäis tämänkin kanssa päästä epiksiin tekemään kisanomaisia treenejä.
Parhaimpia plussa puolia tuossa karvapallossa on sen hyvin nopea reagointi ohjaukseen. <3 br="">Tomun kanssa ollaan koetettu keskittyä irtoamiseen ja kepien itsenäisempään suorittamiseen. Jos sen kanssa vaikka tänä vuonna saisi niitä nolliakin sieltä kakkosista.

Koru ja Tomu uudenvuoden treenit


Tavoitteet vuodelle 2013
 
Haru
* BH, TK2 ja VOI luokan korkkaus. Nautitaan edelleen kiinnostuksesta tokoon ja sen treenaamiseen :D
* Agissa kisauran päätavoite on 2lk ja siellä jokunen startti.

Ando
* Tokokisoissa käväistään kokeilemassa miten menee. ALO1 ois jo loistosuoritus.
* Agissa 2lk ja sieltä jos saisi tuloksiakin.
* Jokunen näyttelypyörähdyis ois kiva. Erkkari ainakin, mutta kasellaan jos ois joku kiva tuomari tarjolla loppu vuonna.

Tomu
* Agissa pari nollaa. 3lk saavuttaminen ois jo superjuttu.
* Parit näyttelyt kevällä: erkkari ainakin.
* Pentusuunnitelma kesäksi. Juoksujen pitäisi alkaa toukokuussa. :)

Koru
* Parit kisat ilman tulos tavoitteita.
* Näyttelyissä ei taideta ehtiä paljoa käymään kun juoksujen juuri lopputtua tulee kevääksi/alkukesäksi turkkikato. Kesä-heinäkuulle kuitenkin alustavia suunnitelmia.
* Pentusuunnitelma syksylle. Juoksuja odotellaan elokuulle. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti