lauantai 23. helmikuuta 2013

Agia ja jäälenkkeilyä


Tänään käväistiin Lempäälässä hallilla.
Harun kanssa kontaktien vahvistamista, vähän keppejä ja takaa kiertoja.

Tomu ja Ando saivat mennä vähän radan pätkää. Tomulle kiperin kohta oli muurilta putkeen. Kaikki kontaktit vetää sitä kovasti puoleensa hyvin vahvasti :) piti vaan viedä pitkälle, jotta otti kohteeksen putken ja sitten kovalla spurtilla taituroimaan, jotta hypyt ennen keinua sujuisi jotenkin sujuvasti, ilman koiraan kompastumista. Kepit meni jo todella hienosti ilman ylimääräistä avustamista. Oppisi itse vaan olemaan häsläämättä. Kyllä se Tomu osaa.
Andon kanssa yllättävästi vaikea kohta oli putki 13.. Itse ei saanut jarrutella paljoa, koska muuten senkin matka tyssäsi ja jostain syystä kepit veti puoleensa. Keinulla pari kertaa muistutusta ettei sielät loikita enen aikojaan pois. muuten eteni ja meni kivasti. Kontakti oli varmoja vaikka kierroksia oli kerätty radan vieressä häkissä.

Korun meni helpompaa rataa. Ei mitään ongelmaa :D Itsenäisenä esteenä tehtiin keppejä. Kuka kumma sitä on opettanut. hiljallee rupean itse kääntymän naama menosuuntaan ja voisi sille jo pikku hiljaa lkaa miettimään hypäriä keväälle. Parin viikon päästä kun tulee kisaikä täyteen käyn sen mittauttamassa.

Treenien jälkeen käytiin Helin ja koirien kanssa lenkkeilemässä Näsijärven jäällä. Koirat saivat remuta ja purkaa energiaa melkein 1,5h tuntia. Pidempääkin oltais jatkettu, mutta polku meni veteläksi joten käännyttiin takaisin päin.

Tomu täytti eilen jo 3v. Kaunis pieni mustiaiseni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti