maanantai 22. huhtikuuta 2013

pitkästä aikaa...

Taas on "hiukan" jäänyt tämä bloggailu :)
Tosin eipä sen kovin kummempaa ole käynytkään.

16.3. oltiin Harun kanssa tokoilemassa lempäälässä Merja Ala-Nikkola tuomaroimana.
tuloksena ALO2 pistein 145,5  nollasi liikeestä seisomisen ja luoksetulossa valui. Enää en muista kokonaan missä meni vikaa, mutta päällimmäisenä jäi kuitenkin todella hyvä fiilis, sillä koira suoritti koko ajan innolla ja hyvällä motivaatiolla.
Koru korkkasi agiuransa medimällien 0-voitolla Ylökkin epävirallisissa agikisoissa.


27.3. Ensimmäiset agilitykisat tälle vuodelle. Tomu hyppyradalta melkein 0. 5vp -4,26 sij.3 liian voimakas käsi liike sai sen keppien väärälle puolelle mistä virhe, muuten Tomu kulki ja kuunteli loistavasti. Agiradalla sitten saatiin hylky heti alkuun, kun ei vaan onnistunut. Karkasi ekalle esteelle ja lähti menemään miten sattuu. Nappasin sitten kainaloon ja lähdin pois. 
Koru mitattiin miniksi ja se kohelsin 3 kiellolla hyllyn. Kokonaisuuten rata menetteli. Huomasi ainakin mitä kaikkea pitää vielä harjoitella.Kyllä se vielä siitä. Pari juttua vielä opeteltavana, niin kyllä siitä tykki tulee. Haru Hämeen shelttien vuoden tokosheltti ♥ ja pääyhdistyksen kisassa 6 sija. Olen todella ylpea pikku miehestä Kyllä me vielä sinne valion arvoon tähdätään ja mennään vaikka läpi harmaan kiven, kun ongelmat on lähinnä ohjaajan kädettömyydestä ei niinkään koiran kapasiteetista.
Hämeen shelttien muut tulokset:
Koru näyttelypentu 3.sija
Agilityssä Tomu jaettu 10.sija, Haru 11. ja  Ando 12.3.&4.3. Käytiin Korun kanssa Tartossa pyörähtämässä ilman kummempaa menestystä. Lauantailla Eh ja Sunnuntaina ERI 2 SA. Jäi sitten ne junnu valio haaveet sinne, mutta syksyllä lähdetään sitten sitä aikuis valiota tavoittelemaan.
Samalla reissulla matkaan tarttui myös pieni saksalainen, mittelspitz Rilla.Rilla 14vko 27cm
20.-21.4. Vietettiin Nurmijärvellä erkkarin merkeissä. Koru ensimmäistä kertaa nuorten luokassa.
Tuomari Jane Edwards, UK
"Darks shaded sable. Head rather narrow. Nice dark eye with good pigment. Overfilled in stop. Good neck. Level topline. Low for size. Short stiff upperarm. Good depht of chest. Good stifle.Good texsture of coat. Sufficient bone. Ears of larger size. Well handled. Moved steadily, but tail proud. Lacks feminity. "Mielestäni tuomari sanoi hyvän kokoinen, sillä ei tuo niin pieni ole :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti