maanantai 16. syyskuuta 2013

Hyvää syksyä

Edellisen päivityksen jälkeen on tapahtunut vaikka ja mitä. Pikku-Rillasta on kasvanut jo melkein junnu. Viime viikolla tuli täyteen jo 8kk ja viimeisiä pentukehiä viedään. Pikku pystykorva on ehtinyt käväistä jo kolmessa kehässä. Vielä on jäljellä erkkari 21.9. ja Tuulosksen ryhmänäyttely 5.10.

3.8. Tuomarin kartanolla tuomarin Jaana Hartus PEK1 KP PN1 VSP
"Erinomaisessa lihaskunnossa esiintyvä tässä iässä vielä hieman matalaraajaisen vaikutelman antava narttu. Lupaava runko, lupaava pää ja ilme. Varma-asentoiset raajat. Lupaavat liikkeet, vielä keinuvat edestä."


17.8. Sastamala tuomarina PEK1KP PN1 ROP

"arvostelu tulossa"

31.8. Tuomarin kartano PEK2
"Arvostelu tulossa"

Loppuvuoteen käväistään vielä ainakin Virossa ja Valko-Venäjällä. Loppuvuodesta voi olla jo turkinlähtö niin pitää katsella paljon ehditään kotimaassa junnukehiä kiertämään. Messari on harkinnassa, mutta saa nähdä mennäänkö tänä vuonnakin vain kiertelemään ja shoppailemaan. Sunnuntaille olisi suunnitteilla myös vuoden viimeiset agikisat shelteille.


Rilla 7kk

Tomu palasi mammalomalta takaisin kotiin. Pikkasen on kylkiin kertynyt ylimääräistä, jota poltellaan pois ja toivottavasti pääsis kisakuntoon loppuvuoteen. Kovaa se menee ja yhtä ketterästi kuin aina ennenkin. Pari kertaa on päässyt radale tekemään kevyempää treeniä ja ai että olin unotanut miten ihanaa tuon mutiaisen kanssa on mennä. <3 p="">

Viime viikolla kävimme koirien ja äitin kanssa sienestämässä. Itse keskityin koirien kuvaamiseen ja katselemaan kun ne riehuivat ihan onnessaan pitkin poikin mättäitä. Omaan kulhoon kertyi sieniä yhden piirakan verran. Koirat ainakin nauttivat menosta ja juoksivat itsensä väsyksiin.


Heinäkuussa käytiin Andon kanssa kokeilemassa tokoilemista Lempäälässä Harri Laisin kokeessa.
Liikkeestä seisomisen nollasi, mutta muuten oli aika Andon näköistä iloista ja energistä menoa. Ei ihan niin tarkkaa kuin treeneissä ollaan saatu aikaseksi, mutta kuitenkin koira oli ihan innoissaan koko ajan.
143,5pistettä ja aiotaan kyllä mennä vielä uudestaankin. Loppu vuoteen katsellaan paria koetta jospa molemmat pojat kävisivät taas vähän tottelemassa.
Korun ja Tomun kanssa olen hiukan aktivoitunut rallyn suhteen. Jos saisi ne molemmat kisakuntoon ja ensi keväällä kun laji virallistetaan toukokuussa niin aloittaisin molempien kanssa. Korun kevät suunnitelmiin tosin kuuluu myös vähän muutakin ja se vähän rajoittaa ja ohjaa mitä sen kanssa keväällä puuhastellaan.


Koru täytti 9.9. jo 2v  <3 br="">Paljon se on vuoden aikana kehittynyt ja kasvanut henkisesti. :D Kakarasta on alkanut kuoriutumaan jo ihan kivakäytöksinen ja toimiva nuori. Aikuisuuteen on tosin kyllä vielä reilusti matkaa.


Pahoittelut kännykuvan laadusta. Tomusta harjaittiin pohjat pois furminaattorilla ja jäljelle jäi enää päällikarva mikä sekin on kovaa vauhtia irtoamassa. Tukkaa sillä on silti enmmän nyt kuin edelisten jälkeen tässä vaiheessa. Tänään neito pääsi suihkuun jos saataisiin karvan vaihtoon vauhtia. Keväällä kun muut on turkittomia pääsee Tomu pitkästä aikaa pariin kehään. Tuomareista riippuen on harkinnassa Tampere KV ja Harjavallan ryhmänäyttely. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti