maanantai 30. syyskuuta 2013

näytelmiä ja agia

21.9. Käytiin Rillan kanssa pyörähtämässä erkkarissa. Sää oli kovin sateinen ja ajoittain vettä tuli taivaan täydeltä. Jokin hyvä onni meillä oli sillä juuri meidän kehävuoron ajan ade taukosi.
Rilla jaksoi esiintyä nätisti vaikka joutuikin useamman tunnin päivystämään kehän laidalla omaa vuoroaan odotellen.
Tuomari tykkäsi kovasti ja tuloksena PEK1 KP VSP

 

"Erinomainen tyyppi. hyvät mittasuhteet. kaunis pää ja ilme. hyvät slmät, korvat. hyvä rintakehän vahvuus. erittäin hyvät kulmaukset. hyvä turkki ja häntä. hyvä askelpituus."Tuomarin Tapio Eerola. Tälle tuomarille voisi käydä näyttäytymässä sitten mys isompanakin. 
Enää yksi pentukehä jäljellä tämän viikon lauantaina Tuuloksessa. Sen jälkeen alkaakin junnuilut ja ulkomaan kiertue. Aloitetaan 2,5 viikon päästä Virosta. Korukin on samalla reissulla kokeilemassa jos vaikka sert irtoaisi. Odotukset ei ole kovin korkealla, mutta aina voi kokeilla.
Toisena reissuna käydään Valko-Venäjällä marraskuussa. Sinne lähdössä myös kauhukaksikko serti jahtiin. 


Tomu pääsi kokeilemaan agikisoja agi.fi järjestämissä epiksissä Ylöjärvellä. Aika mutkikas rata ja pari kohtaa oli jossa piti oikeasti miettiä miten kummasti sen saa mentyä sujuvasti. Pari tuuri pelastusta radalla tulikin, mutta Tomu oli huippu ja suoritti radan puhtaasti. 5 medistä kaksi tulosta ja Tomulle voitto aikaan -6,00 Ihan huippu koira. 26.10. käydään kokeilemassa ihan virallisia kisoja. Toiveena oisi tänä vuonna edes yksi luva tai ainakin hyviä tuloksia. 4-6 kisaa ehditään varmaan tälle vuoteen vielä kiertää. Korullekin oisi kiva saada edes yksi tulos :) sen saldona on nyt vasta kaksi hylkyä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti