maanantai 15. toukokuuta 2017

Agi Kuiku ja Röllin seikkailut

Rölli on ollut paljon mukana vähän joka paikassa ihmettelemässä maailmaa ja kaikenlaisia asioita. Tänään poika pääsi mukaan hakemaan ruokasäkkiä kavereille Tammiston Mustiin ja Mirriin. Käytiin myös pyörähtämässä Peten koiratarvikkeessa. Todella mukavasti se matkustaa autossa. Käy maate, koisiia ja ihan rennosti matkustaa ilman hötkyilyä. Vähän niin kuin kaikessa muussakin. Se vaan on :D Niin outo pentu kun se ei hyöri ja pörrää ympyrää. Tuohon verratuna sheltit tuntuu kofeiini terästetyiltä Dduracell pupuilta. Tämän viikon ohjemaan yritetään vielä mahdutta metro matkailua ja kaupunki kierros. Ensimmäiset rokotuksetkin alkaa kohta olla ajankohtaiset. 
Erilaisia herkkuja ja nameja ollaan kokeiltu ja nakit oli ihan superia. Niiden kanssa aloitettiin perusasento opettelu. Nakit kiinnostaa ja niiden eteen tehdään töitä, mutta siltikin ruoka ei saa sitä ihan sekaisin ja hötkyämään. Saatiin mukava setti toistoja ja kaveri oli innoissaan. Otettiin myös Peteltä sellainen tahnaputkilo jolla saa myös palkattu tiheään ja Rölli saa syötyä nopeasti. Vähänkin isompia ja kovempia nameja se jää mutustamaan odella pitkäksi aikaa ja se vaikeuttaa tiheä palkkausta ja toistojen sarjaa. 

 Tästä se lähtee.


Kuiku luikero pääsi tänään kiitämään agilityradalle. Jotenkin olen nyt saanut paukutettua päähäni antamaan koiralle tilaa suorittaa ja näyttää mihin se pystyy ja kyllähän se osaa. Koru irtosi paljon paremmin ja eteni kivasti. Edelleen keppien kanssa kamalaa takkuamista ja nyt pitäisi saada itsenäistä reeniä ohjattujen rinnalle niin pääsisi mahdollisesti niitä kisojakin loppu kesästä katselemaan. 
Viime viikolta radalta tehtiin mustien pallojen rata ja se sujui ihan kivasti joten tällä viikolla tehtiin valkoista rataa kahdessa pätkässä ensin 1-16 ja sitten 18-25. Keppejä tehtiin erillisenä. Kepeillä asti meni hyvin koru taipui todella näppärästi seiskalta kasiin, vaikka sitä ensin jännitin. Kepit takkuiltiin useampaan kertaan jotta saatiin muistuteltua miten siellä luikerrellaan. Tämä on meidän suurin este ennen kisoja. Itsenäiset varmat kepit...
Keppien jälkeen putkeen ja siitä sai juosta lujaa ohjaamaan 13 oikein ja 14-16 mutka otettiin pariin kertaan jotta saatiin Koru irtoamaan ja lähetettyä hakemaan 15 hyppyä. Taas 19-21 mutka kivasti edessä kääntäen. 22 putken hakua oli todella vaikea ja putkien hakua ja pimeistä kulmista tuli nyt toinen tärkeä treenikohde. Kokonaisuutena kiva rata ja vaikeammat käännökset sujui mukavasti, mutta tuo irtoaminen ja kepit tarvitsee vielä paljon aikaa. Loistava Koru. Ihan kehityskelpoinen yksilö ja kyllä siitä näkee, että potentiaalia on pitkälle, kunhan sen saa vain muotoiltua oikein. 


      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti