tiistai 9. toukokuuta 2017

uusi kuulumisia

Jos nyt taas kerran yrittäisi pitää blogia hengissä ja kirjoittaa ahkerammin :D Nyt pitäisi ainakin ruveta tulla taas materiaalia, mistä kirjoittaa kun laumaan tallusteli hoffi poika Rölli. Röllin kanssa olis tarkoitus ruveta ihmettelemään PK-puolen juttuja. Ensisijaisesti jälkeä. Ensimmäinen makkararuutu käytiinkin jo tekemässä pellolle. Hetki kesti hoksata idea, mutta eiköhän se tästä lähde. Rölli ei ole mikään maailman ahnein pentu, joten kokeillaan etsiä parempia herkkuja. Hienosti se kuitenkin nuuskutteli ja kiinnostui etsimään.


Hyvin on pikkumies asettunut laumaan. Todella helponoloinen pentu. Hyvin rauhallinen ja harkitsevainen, eikä turhia hötkyä. 


Koru aloitti eilen ohjatussa agility ryhmässä Ojangossa ja toivotaan, että nyt saatas potkua eteenpäin meidän ongelmien kanssa. Olisi todella kiva päästä sen kanssa vihdoin kunnolla kisaamaan. Yllätyin miten helposti sen kanssa sujui ekat treenit vaikka ollaan pitkään oltu tauolla. Korvat pysy päässä, eikä ollut yletöntä komentamista ja Korumaista sekoilua joka suuntaan. Irtoaminen ja kepit oli selvästi hakusessa ja nyt pitäisi päästä myös itsenäisiin treeneihin niitä hinkkaamaan. Naama näkkärillä se lopetti oman vuoronsa ja ens viikolla entistä innokkampana jatketaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti