torstai 19. huhtikuuta 2012

Tokoilua, mätsäreitä ja juhlintaa

Aloitetaan viime viikonlopun mätsäristä missä käytiin Korun kanssa harjoittelemassa esiintymistä isomman häiriön alaisena.
Koru esiintyi hienosti, eikä sitä enää häirinnyt toiset koirat niin kuin Lohjan pentunäyttelyssä. Tuomarikin  tykkäsi esiintymisestä palkiten Korun punaisten 1 sijalla. BIS kehässä päästiin kolmannelle sijalle <3
Hieno tyttöseni.    
     
Eilen jatkui pitkästä aikaa Hämeen shelttien treenit, jossa Koru pääsi velä hiomaan esiintymistä toisten shelttien seassa. Vaikka ei uskoisi niin mun koirilla ainakin toinen sheltti on pahempi häiriö kuin jonkin toisen rotuinen koira :D Roturasisteja kun ovat.
Kehässä pyörimistä ja toisten seassa pujottelua. Hyvin tuo senkin sitten teki, kun sai vain tarpeeksi hyviä makupaljoa. Pennut oli pahimpia vviemään huomion pois tekemisestä.

Olimme koirien kanssa treeni paikalla reilusti etukäteen, jotta ehtisin tokoilla poikien kanssa. Harun kanssa paljon lyhyitä tosi motivoivia seuraamista pätkiä superpalkalla ja hiukan jääviä. Olen nyt alkanut taas harkitesemaan BH-koetta ja katselinkin alustavasti heinä-elokuun kisoja, jos sitä vihdoin uskaltaisi. Haru menee treeneissä todella kivasti ja innolla, mutta kokeissa aina sattuu jotain ja tulee nitää nollia. Eikä ne tule aina samoista vaan hiukan vaihtelee.
Andon kanssa seuraamista ja jääviä. Ando toimii todella kivasti ja sille on tärkeintä päästä tekemään. Vielä kun sille saisi tarkuuttakin tekemisiin. Sen kanssa olen päättänyt myös lähteä kokeilemaan vihdoin virallisia kisoja syksystä. Tapeilla alkaa tokoryhmä niin lähdetään siihen poikien kanssa mukaan, jotta saadaan pitkästä aikaa koirahäiriöö ja paikkamakuutreeniä.
Tomun kanssa otin rally-liikkeitä. Se on saanut keskittymiskykyä kasaan ja voisin kuvitella ettei sille ole kovin hankala homma saada avoimenliikkeitä kasaan. Harun ja Tomun kanssa lähdetään rallittamaan vielä kesän aikana avoimessa jos saisi niillekin uudet koularit.

Sitten lopuksi eiliseen synttäri sankariin eli Hassu-mieheen <3
Vaikea sukoa, että se on jo 5v ja alkaa jo kohta lähennellä keski-ikäistä. Aika menee liian nopeasti.

Pienestä hyeenasta on kasvanut oikein komea mies.
  


 

1 kommentti: