tiistai 24. huhtikuuta 2012

Aksaa ja tokoa

Viikoloppuna kävimme koko lauman kanssa epiksissä Sastamalassa. Koru aloitti rimattomassa putkiluokassa. Kompastukseksi osui musta pimeä putki, johon ei tahtonut mennä millaan, joten jätimme sen parin yrittämän jälkeen väliin. Muu rata sujui yllättävän hyvin koiran tasoon nähden. :D muutamia kieltoja tuli matkan varrella, mutta ihana pikku otus. Lisää treeniä ja katotaan jos samanlaisia skaboja järkättäisiin taas jossain lähempänäkin.
Andon ilmoitin hyppyradalle. Jo neljännellä esteellä sotkin itse ja jäin väärällä puolelle hyppyä jolloin automaattisesti ajoin koiran väärälle radalle. Hyvä minä! Loppu rata sujui ihan ok. Kielto taidettiin ottaa vielä yhdeltä hypyltä kun itse lähdin kääntymään liian aikaisin.
Tomu mölliradalla. Tosi kiva rata ja tiesin jo tutustuessa ettei pitäis olla Tomulle vaikea, kunhan itse muistaisin kenen puikoissa ollaan. :D Se tarvitsee vielä hiukan enemmän ohjausta ja vahvistamisesta. Ainostaan putkiin ja kontakteille irrotaan vaikka toisestä päästä hallia. :D höpsö pikku tupsu. Harmillinen vitonen puomin alastulolta, mutta tämä suoritus riitti kolmanteen sijaan.
Haru hyppi kisaavien agiradalla. Alku meni todella kivasti. Kepeillä sen piti käydä nuuhkasemassa valopilkku lattiassa ja lopuksi vielä hyppäsi puomin kontaktin. 10vp. Sijoitusta en tiedä, mutta ei jääty ainakaan viimeisiksi :D

Harun kanssa pääsi tänään treeneissä taas juoksemaan kunnolla. Ihmeen helpolla sain sen vitosella oikeeseen päähän putkea. 6-9 irtosi todella kivasti ja pääsin ottamaan kiinni putkeen kääntäessä. Tiukka hidastus käsky ja sujuvasti kepeille. Arvoin ensin kumpaa puolta A.ta mene, mutta päädyin takapuolelle, jotta saan helpommin käännettyä putkeen eikä tarvitse ihan suulle asti mennä viemään. 15-18 ajattelin haastavuudeksi houkuttelevan putken, mutta se olikin käännös 17 hypylle. Haru hyppää todella laajaan kaaren ja tiukaksi meni saada se kääntymän. Taas kauniisti irtosi ja avustuksella loppu rata hyvin paketissa.

ja tällaiselta se sitten näytti. Alku jäi pois teknisten ongelmien takia :DTomun kanssa tein saman radan. Keinu meni todella reippaasti, joten ei ole niin kauhea jännitys jos se sattuukin olemaan 9.5. agiradalla. Putken jälkeen otin sen tiukasti käteen ja otettiin kepit rauhassa. Tomulla on kovasti meno haluja pitäis opetella luottamaan, että se myös osaa :D 17 jälkeen ei onnistunut takaa leikkaus 18 hypylle, koska tuo ei irtoa vielä niin hyvin hypyille. Kokeiltiin uudelleen valssilla ja sujui paljon paremmin. Kiva oli saada koutsilta positiivista palautetta pikku-mustasta. 

 Agitreenien jälkeen Ando ja Koru matkaan ja metsään kävelemään. Tytöt juoksi kilpaa ja hauska katsella miten vikkelä ja ketterä tuo pikkuinnekin on. Kääntyy täydessä vauhdissakin kuin kolikon päällä ja hetkessä jo paahtaa ihan toiseen suuntaan.

Illalla kävimme vielä hiukan tokoilemassa. Kokeilin miten hyvin Haru muistaa merkin ja ruudun. Aluksi pari kertaa merkille ja pari ruutuun ja sitten yhdessä. Ei ollut unohtunut minnekään. :) Aloitin taas metallikapulan kanssa naksuttelun, jos tällä kertaa jaksaisi sen kanssa tapella loppuun asti.
Paikkamakuussa kokeilin takapalkkaa ja se tuntui auttavan paljon. Haru makasi kuin tatti paikoillaan, vaikka ympärillä oli monenlaista häiriötä.
Kohti kesän kisoja ja syksyllä mahdollisesti BH.

2 kommenttia:

  1. Huomasiks et sulla on toi sama video tossa kahteen kertaan?

    VastaaPoista
  2. Sait haasteen: http://tanjanlauma.blogspot.com/2012/05/iloinen-mieli.html :)

    VastaaPoista