keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Reissailua ja gilitya

Viikonloppu vierähti mukavasti näyttelyreissussa Viron puolella. Matkaseurana Sari ja kolme mitteliä: Hertta, Presso ja Nakki. Alan lämmetä noille pikkupystykorville :D Ihana energisiä ja vilkkaita karvapalloja.
Perjantai iltana saavuttiin kahden pintaan majapaikkaan, eikä tarvinnut kauaa odotella kun nukku-matti jo kutsui. Aamulla kehät alkoivat puoli yksitoista. Koiria ei ollut paljoa. Presso ja Hertta junnuissa tuloksin Presso Jun ERI 1 ROP-Jun JCAC, ROP ja Hertta JUN ERI 1 VSP-JUN JCAC (-> EE JMVA) VSP. Itse pääsin Hertan narun päähän paras junnu kehässä. Nakki esiintyi myös hienosti AVO ERI1 PN1 VSP ja saaden viimeisen SERTinsä ja tullen Viron muotovalioksi. Ehdittiin hyvin vielä seuraamaan menoa shelttikehän laidalle.

Sunnuntaina sai nukkua hiukan pidempään, kun kehät alkoivat vasta puoli kaksitoista. Presso uusi suorituksesta ja sai toisen junnu sertin, mutta Hertta ja Nakki eivät olleet tämän päivän tuomarin mieleen.
Takaisin tullessa käytiin shoppailemassa paikallisessa ostoskeskuksessa ja pysähdyimme syömään ihanaan ravintolaan. Pakkohan ostoskeskuksesta oli bongata eläinkauppa. Tilat olivat todella siistit ja eläinten häkit mukavasti sisustetut, vaikkakin ahtaat. Marsuille oli tehty keskelle kauppaa iso aitaus. Eläimet olivat ylipuolet halvempia. Undulaatitkin vain 3,5€. Pääsin myös elämäni ekaa kertaa näkemään livenä karvattoman marsun ja rotan. Ei ihan sellaisia eläimiä kuin itselleni ottaisin. :D Harmi, että tuolla oli kuvaaminen kielletty.
Kesällä taas uudestaan reissun päälle.


Ihana Nakki
  Presso


 Perjantaina ennen  reissuun lähtöä kävimme koirien kanssa hallilla tekemssä pienet treenin pätkät.


Haru
A veti puoleensa kovasti, joten se piti heittää hiukan kauemmas, jotta sain sen putkeen. Putken jälkeen sekosin jaloissani, joten ei mitenkään kauniisti A.lle. kaarros ennen seuraava putkea meni hiukan pitkäksi, mutta itse oli taas myöhässä. Loppu radassa ei ollut moitittavaa.

Ando
Andolle tuo alku oli kaikista helpois. A ei vetänyt puoleensa vaan se meni juurikin niin kuin sille sanottiin. :D
A.n kontakti oli niukka, mutta siihen keskityttiin taas myöhemmin. Andolla meni myös sama kaarre pitkäksi kuin Harullakin. Keino oli hyvin nopea ja hieno. Nuo tuon kepit <3 Ajatella, että vuosi sitten sillä keitti kuppi nurin, eikä kyennyt niitä suorittamaan.Tomu
Piti ottaa vahvasti käteen enne putkeen työntämistä. A.n vetovoima oli valtava. Outo kontakti hullu koira :D
Tomu ohjautuu ja reagoi todella nätisti ja tiukasti. Keinulla vähän avustusta, mutta menee sen jo huomattavasti reippaammin. Jipii. Kohta taas yksi ongelma kohta selätetty.
kepeille myös vahvaa ohjausta. Pitäsi saada itseni suoraksi. Taas huomasin videolta miten kumaassa ohjaan sitä. Se menee kyllä luota koiraan. Tomppa on niin ihana  <3

Harun tiistain ohjatut
Haru  meni loistavasti. Rata tehtiin ensin kahdessä pätkässä ja lopuksi yhdistettiin. Alussa tuli rima, joka ohjaana mielest johtui vain siitä kun itse vedin käden alas. Otettiin nimittäin alkua uudestaan ja sillä oli vaikutusta. Ihanaa omistaa noin herkkästi reagoiva koira. <3
A.n alastulos oli myös hiukan epäilyttävä. Otti kontaktin, mutta oli nippa nappa. Loppu viikosta käydään vielä hallilla, niin naksutellaan taas kontakteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti