tiistai 6. maaliskuuta 2012

tiistai aksat

Tänään oli Tamskin treeni vuoro. Ando lähti sivusta seuraajaksi, jotta voin sen lenkittää samalla ennen treenejä. Rata oli pitkä, mutta aika helppo. Tehtiin rata ensin kahdessa pätkässä ensin pätkä 1-10. Pysähtyi kontaksille nätisti ja kepitkin sujui kivasti sitten kolmannella kerralla. En tiedä miksi se haki ensin pussiin, vaikka selvästi sanoin kepit ja osoitin sinne :D Saatiin kuitenkin aikaiseksi puhdas rata. Nyt pitää joka treeneissä pysäyttää kontakteille ja painottaa niitä vielä kisoissa. Toisella pätkällä otettiin rata loppuun. Hiukan meinasi tulla kire keppien jälkeen pituudelle. 16 jälkeen kääntyi hienosti vastakkaisella kädellä putkeen. Lopussa ei mitään ongelmaa, vaikka 21 kulma puomille oli tiukka. Sain kuitenkin painettua, jotta otti varmasti kontaktin.
Harun mentyä Ando pääsi kerran kokeilemaan. Sillä oli vauhtia, eikä ihan puhdasta rataa tullut, mutta odotettua paremmin. Ohjaajalta saatiin neuvoksi löysätä hiukan. Ando kerää paineita epäonnistumisista ja sen tekeminen lässähtää hiukan niistä. Pitää muista palkita se kolme kertaa enemmän kuin mitä huomauttaa virheistä. Olen tämän joskus itsekin huomannut, mutta kiva saada taas muistutusta siitä.Ihan unohdin hehkuttaa Korun upeaa näyttelyn uran avausta Lohjan pentunäyttelyssä toissa viikonloppuna 26.2. Pentuja oli 8, viisi urosta ja kolme narttua, joiden joukosta Koru upeasti PEK1 KP PN1 ROP ja vielä kaiken lisäksi RYP4 <3
Seuraavaksi mennään kehään Tampee Kv näyttelyyn. Toivon mukaan kinttu on jo parantunut kunnolla sinne mennessä, eikä ole aiheuttanut liikeratoihin mitään. Pitää käyttää se hierojalla, kunhan ollaan saatu lasta pois.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti