maanantai 12. maaliskuuta 2012

tokoa

Ihana ilma ja inpiraatio ajoi tokoilemaan pihalle poikien kanssa.
Ando sai odotella kentän laidalla, kun Harun kanssa testailtiin viime kisoissa ilmenneitä ongelmia. Ei mitään... Se tekee treeneissä 99% varmuudella jäävät oikein ja kivasti. Tänään makuu oli hidas, mutta seisominen ok. Seuraamisessa kontakti pysyi ihan kivasti, vaikka tahtoisinkin ettei se tippuilisi aina vällillä. Kulmat ihan tarpeeksi tiiviit. Joku tokoryhmä oisi oikein mukava piristys niin saisi vinkkejä miten saisi tuota tekemisen yleisilmettä paremmaksi ja muutenkin tuntuu puuduttavalta aina tehdä itsekseen. Joku ulkopuolinen silmäpari olisi kiva saada katsomaan ja kommentoimaan mitä pitäisi tehdä toisin.



Haru paikkamakuuseen "kentän" reunalle ja Andon kanssa tekemään. Seuraaminen oli todella innokasta. Paikoittain edisti ja irtaantui sivusuunnassa, mutta kontakti pysyy ja häntä heiluu. :D Kyllä tuollaisella suorituksella pitäisi pisteitä saada sen verran, että ehkä joskus uskalletaan kokeeseen asti. Tavoitteet kun ei TK1 kummempia siinä lajissa ole. Imutellaan ja koetetaan kumminkin saada pikkasen tiiviimpää. Jäävissä ei moitittavaa muussa kuin pienessä hitaudessa, mutta ei se ole kuin pari askelta. Luoksetulossa pitää vahvistaa sivulle tuloa paljon lisää. Tahtoo jäädä joko eteen tai sitten vinoon. Muutenkin sivulle tuloa pitäis ottaa paljon. Se on Andolla pikkaisen jäänyt unholaan.
Paikkamakuusta ei ole tietoa miten sujuisi, kun ei olla ryhmässä tehty aikoihin. Jos johonkin ohjattuun päästäisiin voisi kuvitella parissa kuukaudessa kokeilla kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti